Meer nieuwsbrief inschrijvingen, dat is nu een eitje!

Groothandel telefoon accessoires

Een bekende uitspraak binnen de internetmarketing wereld is “The money is in the list”. Hiermee willen ze zeggen dat het geld in de email lijst zit die je verzameld voor jouw website. Er is niets zo makkelijk en goedkoop als een email verzenden naar een gekwalificeerde koper die zelf heeft aangegeven bij jouw te willen kopen (ofwel een nieuwsbrief inschrijver).

Maar de grote vraag voor vele blijft “Hoe krijg ik snel en goedkoop meer nieuwsbrief inschrijvingen?”. Natuurlijk zijn er de standaard antwoorden die je zult vinden op de vraag hoe je meer nieuwsbrief inschrijvingen krijgt. Dat ziet er dan als volgt uit……

 • Zorg voor goed converterende landing pages
 • Maak gebruik van een pop up of content blocker
 • Maak gebruik van list sharing om snel meer nieuwsbrief inschrijvingen te krijgen
 • Geef veel “waarde” weg als mensen zich inschrijven op je nieuwsbrief
 • Vraag je leden van jouw social media accounts regelmatig om in te schrijven op de nieuwsbrief
 • enzovoort

Het probleem is dat de meeste mensen niet echt veel verder komen met deze informatie. Als je zelf niet veel kennis hebt van landing page conversie, niet genoeg waarde kunt bieden om een goede list share te doen en een niet al te grote social media hebt kun je weinig kanten uit. Het komt toch altijd weer neer op het verdraaide aantal bezoekers dat jouw website krijgt en de gemiddelde conversie die jij daarbij hebt, toch….?

 

De oplossing voor meer nieuwsbriefleden in een oogwenk

We kennen allemaal de kracht van mond tot mond reclame. Niets is zo effectief als een kennis, vriend of collega die een product aanraad (of jou ogen ermee uitsteekt). Daarnaast kennen we ook allemaal wel iemand die de producten of services die jij koopt ook best wel zou willen hebben.

Was er nu maar een manier hoe we dit effectief konden toepassen op het internet om op die manier meer nieuwsbrief leden te werven….

Gelukkig is dat er ook!

UpViral is een Plugin die je kunt gebruiken om in no time honderden en zelfs duizenden nieuwsbriefleden te vergaren. Het maakt gebruik van het concept van mond tot mond reclame in combinatie met een incentive om het door te vertellen aan jouw vrienden.

Een voorbeeld:

 • Jij hebt een website waar je gadgets en telefoon accessoires verkoopt en jij wilt meer nieuwsbriefinschrijvingen
 • Je maakt gebruik van de UpViral plugin en maakt hiermee een campagne
 • Zodra iemand zich nu inschrijft op jouw nieuwsbrief krijgt hij direct een persoonlijke link om vrienden mee uit te nodigen
 • Als de nieuwsbrief inschrijver deze link deelt en X vrienden zich ook inschrijven op jouw nieuwsbrief, dan ontvangt hij een geschenk (bijvoorbeeld een gratis telefoonhoesje)
 • Laten we voor het gemak zeggen dat de inschrijver 5 vrienden moet uitnodigen om het gratis hoesje te krijgen
 • Deze 5 vrienden zullen op hun beurt ook proberen om met hun persoonlijke link 5 vrienden uit te nodigen zodat ook zij een gratis telefoonhoesje krijgen
 • Varieer een beetje met het aantal vrienden dat ze moeten uitnodigen en de waarde van het geschenk dat je weggeeft (dit kan ook een E-boek zijn of iets anders dat gratis is)
 • Laat het sneeuwbal effect starten en er zullen in no time veel meer nieuwsbrief inschrijvingen binnenkomen dan ooit te voren.

Ben jij benieuwd naar deze plugin, dan kun je deze hier bezoeken: http://upviral.com/

 

 

Dit artikel is geschreven door groothandel Cahec Global om ondernemers te helpen hun meer nieuwsbrief inschrijvingen te krijgen. Verkoopt u gadgets, sieraden of drogisterij artikelen, neem dan ook eens een kijkje in onze groothandel.

Groothandel telefoon accessoires

Comments are closed.