Gadgets groothandel Nederland

Groothandel telefoon accessoires

Gadgets maken het leven makkelijker en sinds enkele jaren ook het leven van enkele ondernemers. De gadget branche is een zeer lucratieve branche met hoge marges, een groeiende markt en als maar nieuwe producten om aan te bieden.

Om een succesvolle winkel of webwinkel in gadgets te hebben zul je een goede leverancier nodig hebben. Het is verstandig om je groothandel gadgets niet te ver weg te zoeken. Gadgets groothandels hoeven niet altijd in Azië gezocht te worden, het tegendeel zelfs!

De gadgets groothandel in Nederland is goed vertegenwoordigd onder anderen door onze eigen groothandel Cahec Global. Maar naast onze groothandel zijn er nog diverse andere gadgets groothandelaren in Nederland te vinden. Met een simpele zoekopdracht in Google kom je al een heel eind.

Je vraagt je misschien af wat de voordelen zijn van een gadgets groothandel Nederland ten opzichte van een gadgets groothandel in China of een anders Aziatisch land. Om daar wat meer inzicht in te geven zal ik hieronder enkele voordelen opsommen:

  • Je bent als koper meet beschermd. Je kunt er bij een gadgets groothandel in Nederland vanuit gaan dat je producten ontvangt die voldoen aan een bepaalde standaard. Is dit niet het geval dan kun je de producten makkelijker terug sturen en je geld terug eisen. Als je de producten ergens in Azië inkoopt en geen goede relaties hebt met je inkoop bron kan dit je wel eens duur komen te staan.
  • Het communiceren gaat een stuk makkelijker. In Azië spreken ze niet altijd even goed Engels, laat staan Nederlands. Communiceren en daarmee zaken doen is velen malen makkelijker en duidelijker als je dit in je eigen taal kunt doen. Inkopen doen bij een gadgets groothandel Nederland wilt zeggen dat je in je eigen taal afspraken kunt maken, vragen kunt stellen, problemen kunt oplossen, onderhandelingen kunt aangaan en noem maar op. Al dit soort zaken zorgen voor een goede samenwerking en een gestroomlijnd proces tussen jouw als verkoper en je gadgets groothandel.
  • Je draagt minder aansprakelijkheid. Als jij producten de EU handelszone inhaalt wordt je voor de wet gezien als fabrikant van de producten. Wat wilt zeggen dat als een gadget van jouw vlam vat en een huis afbrand jij eindverantwoordelijk bent. Als je niet precies weet waar je gadgets vandaan komen is het nooit raadzaam om zoveel verantwoording te dragen over een product.
  • Meestal kun je niet groot genoeg inkopen om echt de best mogelijk prijs te krijgen bij een fabriek of handelsagent in China. Een gadgets groothandel Nederland heeft vaak prijzen die net zo laag zijn en in sommige gevallen zelfs lager dan dat je zelf zou krijgen in Azië.

 

Als je nog geen gadget groothandel hebt of opzoek bent naar leuke niet producten voor in jouw gadget winkel, dan nodigen wij je graag uit om een kijkje te nemen in onze Nederlandse Gadget groothandel.

 

Groothandel telefoon accessoires

 

Comments are closed.