Goedkope promotieartikelen groothandel

Groothandel telefoon accessoires

Als jij een leuke promotionele actie wilt doen met jouw bedrijf dan komt hier in veel gevallen ook een promotiegeschenk aan te pas. Zo kun je bijvoorbeeld een incentive geven als je klanten een grote aankoop maken bij jouw bedrijf, of kun je weggevertjes opsturen naar potentiële klanten om de aandacht te trekken.

Bij promotieartikelen gaat inzetten voor jouw bedrijf dan is het erg belangrijk dat je de promotieartikelen goedkoop kunt inkopen zodat jouw marketingkosten in verhouding blijven met de opbrengsten. Maar je wilt natuurlijk ook geen prul weggeven aan je klanten (of potentiële klanten) en dus is het altijd afwegen wat de juiste oplossing is voor jouw bedrijf en de specifieke marketing campagne.

 

Goedkope promotieartikelen inkopen waar doe je dat?

De truc zit hem er natuurlijk in om een zo kwalitatief mogelijk promotieartikel in te kopen voor een zo laag mogelijke prijs. Een tip die wij als groothandel kunnen meegeven, is dat het voor veel promotieartikelen verstandiger is deze in te kopen bij een groothandel, dan bij een conventioneel relatiegeschenken bedrijf.

Wil jij bijvoorbeeld een powerbank met logo inzetten als promotieartikel voor je bedrijf, dan kan je dit beter inkopen bij een groothandel. Neem bijvoorbeeld onze eigen groothandel Cahec Global. Wij leveren de zelfde powerbanks als de meeste relatiegeschenken bedrijven alleen doen dit voor de helft van de prijs (en soms zit er zelfs nog meer verschil in).  Als u de powerbanks die u inkoopt bij onze groothandel wilt inzetten als promotionele kunnen wij tegen een zeer kleine vergoeding en in veel gevallen zelfs gratis uw logo (en/of tekst) erop laten bedrukken.

Zo kunnen wij met bijna ons gehele assortiment dienen als kwalitatieve en extreem goedkope promotieartikelen groothandel. Niet alleen onze groothandel kan logo’s laten bedrukken op de producten. In veel gevallen kan een groothandel je helpen aan vele goedkopere promotie artikelen dan een normaal relatiegeschenken bedrijf.

Maar natuurlijk zijn er ook nadelen als je een groothandel gebruikt voor jouw goedkope promotieartikelen. Zo heeft een groothandel een beperkt assortiment omdat deze zich meestal richt op een bepaalde branche. Relatiegeschenken bedrijven zijn extreem divers en hebben zeer goedkope items zoals pennen, maar ook de wat betere geschenken zoals powerbanks, speakers, wijnkoelers, enzovoorts.

De groothandel moet dus wel net het product aanbieden dat jij wilt gebruiken voor jouw promotieactie. Om dit probleem te voorkomen is het handig enkele groothandelaren in een Excel bestand te plaatsen die actief zijn binnen diverse branches en prijscategorieën.

 

Cahec Global als goedkope promotieartikelen groothandel

Zoals al eerder aangegeven in dit artikel kan Cahec Global ook dienen als goedkope promotieartikelen groothandel. Hieronder kort voor je in kaart gebracht wat wij voor jou kunnen betekenen en waarom wij een top partner zijn als goedkope promotieartikelen groothandel.

  • Wij kunnen diverse leuke producten leveren met logo en zelfs een eigen verpakking als u dit wilt.
  • Cahec Global brengt in de meeste gevallen geen kosten in rekening om een logo te plaatsen.
  • Wij kunnen top artikelen leveren tegen zeer lage prijzen. Zo kunt u al een powerbank met logo inkopen voor €1,75. Dat is nou nog eens een goedkope promotieartikelen groothandel!
  • Cahec Global heeft een zeer groot netwerk waar wij producten vandaan kunnen halen. Zoek je dus een promotieartikel dat niet in ons assortiment zit, dan is de kans groot dat we het toch kunnen leveren.
  • Cahec Global levert alle producten netjes binnen 10 werkdagen.
  • Wij verzorgen een digitale proefdruk waarop u kunt zien hoe het product uit komt te zien.

Ben jij benieuwd geworden of Cahec Global misschien wel de partner is als goedkope promotieartikelen groothandel?

BEKIJK DAN HIER ONS VOLLEDIGE GROOTHANDEL ASSORTIMENT:

Groothandel telefoon accessoires

 

Comments are closed.