Groothandel GSM accessoires

Cahec banner 1

Ben jij een echte ondernemer in hart en nieren en sta je op het punt een bedrijf in gsm accessoires te starten? Of misschien heb jij wel al een succesvol bedrijf in gadgets en gsm accessoires en ben je opzoek naar een groothandel waarmee je het assortiment van je winkel wilt uitbreiden. Of isschien zoek je wel een nieuwe groothandel om je marges te verbeteren of een eigen huismerk op de markt te brengen.

Wat je wensen ook zijn voor jou gsm accessoires groothandel, Cahec Global is altijd een passende groothandel gsm accessoires voor jou. Wij zijn een vooruitstrevende groothandel met enkele grote bedrijven als klant. U kunt hierbij denken aan CoolBlue, Ritel Electronics, Vakantieveilingen, Groupdeal en Ravelli Relatieartikelen.

Ook helpen wij veel kleinere bedrijven met een goede aanvoer van gsm accessoires. Bij groothandel Cahec Global kunt u terecht voor kwalitatieve gsm accessoires en gadgets tegen eersteklas inkoopprijzen.

Cahec Global heeft als groothandel gsm accessoires nauwe samenwerkingen met de fabrikanten van de gsm accessoires. Hierdoor zijn wij instaat om de kwaliteit hoog te houden en de prijzen laag. Direct bij de bron inkopen en controle houden op het proces, dat is wat u kunt verwachten van Cahec Global.

Naast eerste klas prijzen kunt u bij onze groothandel gsm accessoires genieten van een uitstekende klantenservice. Bij Cahec Global zien wij u als onze werkgever, zonder uw bestellingen is er voor ons geen bestaan en dus willen wij hard voor u werken om de beste service en inkoopprijzen te bieden als uw leverancier in gsm accessoires.

 

Wat biedt gsm accessoires groothandel Cahec Global?

Cahec Global staat er om bekend dat we altijd één van de eerste aanbieders zijn met nieuwe gsm accessoires. Zo zorgen wij ervoor dat u als retailer nieuwe producten als eerste in de winkel kan hebben en daardoor direct nieuwe klanten kunt trekken.

Verder hebben wij een zeer breed assortiment in gsm accessoires. U kunt hierbij denken aan kabels in alle soorten en maten voor alle typen gsm’s, houder voor in de gsm in de auto of op de motor en fiets, selfie sticks, powerbanks, koptelefoons voor de gsm, telefoonhoesjes voor diverse modellen gsm’s en nog veel meer andere top gsm accessoires in onze groothandel.

Bij Cahec Global groothandel gsm accessoires kunt u ook terecht voor gsm accessoires van A merken. Wij kopen deze producten op bij andere handelaren, bedrijven die failliet gaan of bedrijven met een overtollige voorraad waar ze vanaf willen.

Deze A merk gsm accessoires worden vervolgens in onze groothandel aangeboden. Deze producten worden als eerst aangeboden via onze nieuwsbrief, het is dus aan te raden hierop in te schrijven. Als de gsm accessoires dan nog niet verkocht zijn worden ze op de website van onze groothandel aangeboden.

 

 

Enkele sterke punten van GSM accessoires groothandel Cahec Global

  • 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en bestellingen
  • 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen
  • Eersteklas inkoopprijzen
  • Een divers aanbod gsm accessoires in onze groothandel
  • Service zoals u het nog maar op weinig plekken tegen komt
  • Als de laatste nieuwe gsm accessoires als eerste in onze groothandel
  • Ook gsm accessoires van A merken in onze groothandel
  • U ontvangt standaard 2 jaar garantie op alle gsm accessoires die u bij ons inkoopt

 

Cahec banner 1

Comments are closed.