Alle groothandel producten

Hier tref je een overzicht aan van alle accessoires in onze groothandel gsm accessoires.  In onze groothandel verkopen we gsm accessoires in diverse categorieën. Zo kun je denken aan gsm hoesjes, powerbanks, gsm opladers, gsm laders voor in de auto en nog veel meer artikelen gerelateerd aan telefoons.

Naast gsm accessoires tref je ook enkele andere gadgets in onze groothandel aan. Onze groothandel gsm accessoires verkoopt producten van A en B merken en heeft een ruim aanbod aan eigen import. Doordat wij goed contact hebben met diverse fabrikanten van gsm accessoires kunnen wij top prijzen bieden en ook een goed oog op de kwaliteit behouden.

De gsm accessoires van A en B merken die wij verkopen in onze groothandel zijn afkomstig van overtollige voorraad van de merken zelf, ofwel productlijnen die niet meer verkocht worden en zijn opgekocht bij de merken, ofwel partijen van bedrijven die failliet zijn gegaan. Ook hierbij kun je rekenen op top inkoopprijzen en natuurlijk de hoogwaardige kwaliteit en marketing waarde van de merken.

In onze groothandel gsm accessoires zijn wij voortdurend bezig met de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen rondom telefoon accessoires. Doordat wij diverse contacten hebben direct bij de bron zijn we er direct bij als er weer een nieuw hot product op de markt komt.

Bij Cahec Global ben je één van de eerste die de laatste nieuwe producten kan inkopen voor zijn winkel. Ook is het in onze groothandel mogelijk om gsm accessoires in te kopen met jou eigen logo daarop gedrukt of zelfs eigen verpakkingen om jou producten heen.

Kortom groothandel met een ruim assortiment aan gsm accessoires van eigen import, A merken en B merken met de mogelijkheid om producten op maat te laten maken met logo en verpakking. Daarnaast kenmerkt Cahec Global zich onder de groothandel gsm accessoires door haar uitmuntende en zeer actieve klantenservice.

Cahec Global staat 7 dagen per week van 9 tot 9 klaar voor alle vragen, klachten en bestellingen. Ook in de uren na 9 is het vaak mogelijk om een reactie te ontvangen van onze klantenservice.

 

Showing 1–12 of 225 results