Merk producten

In deze categorie van onze groothandel tref je alle partijhandel aan die beschikbaar is in onze groothandel. Je kunt hier producten aantreffen van A en B merken. Je kunt hierbij denken aan partijhandel van merken zoals: Belkin, Muvit, BeeWi, Adidas, Monster, BeHello, KitVision, Philips, Sony en nog veel meer!

Kortom diverse mooie merken en zoals je gewend bent van Cahec Global eersteklas prijzen. Alle partijhandel in onze groothandel is in beperkte oplages beschikbaar. Als er interesse is ben er dan dus snel bij voordat de partij weg is en er niets meer is te krijgen.

Het is bij de partijhandel in onze groothandel mogelijk om in kleine aantallen in te kopen, dit maakt het ook erg geschikt voor kleinere en startende ondernemers. Als je in grotere aantallen inkoopt krijg je wel een betere prijs. Alle partijhandel in onze groothandel wordt in 3 werkdagen geleverd, je kunt dus direct aan de slag met je nieuwe producten in jou shop.

Ben je opzoek naar meer partijhandel telefoon accessoires van A en B merken? Neem dan contact met ons op, wij hebben direct contact met diverse merken en grote distributeurs hiervan. Wij hebben de mogelijkheid om meer restpartijen op te kopen en tegen zeer aantrekkelijke inkoopprijzen te leveren.

Stuur ons een email met de partijhandel die je zoekt en wij regeren binnen 3 uur! Verder is zijn alle partijen geheel nieuw, voorzien van een consumenten verpakking, voorzien van 2 jaar garantie en 100% origineel. Heb je interesse in meer stuks van een partij dan beschikbaar zijn, neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd kijken of er nog een restpartij beschikbaar is voor een aantrekkelijke inkoopprijs.

Showing 1–12 of 38 results