Virtual Reality brillen

Virtual Reality het is de nieuwe hit! Bij Cahec Global natuurlijk al diverse groothandel virtual reality brillen in te kopen. Via de nieuwe virtual reality brillen kun je je in nieuwe werelden wanen. Of het nu een ritje in de achtbaan is of een gevecht tegen zombies, het kan allemaal met de VR brillen. Cahec Global is één van de grootste leveranciers in virtual reality brillen van Nederland.

In onze groothandel virtual reality brillen tref je diverse VR brillen aan om in te kopen voor jouw winkel. De VR brillen in onze groothandel zijn in de meeste gevallen al in kleine aantallen te bestellen. Maar natuurlijk krijg je een fikse korting als je in grotere aantallen besteld.

In onze groothandel virtual reality brillen groothandel is het ook mogelijk om VR brillen in te kopen met daarop een eigen logo gedrukt. Het is zelfs mogelijk om een zelf ontworpen verpakking om je virtual reality bril heen te krijgen. Hiervoor zijn natuurlijk wel grotere aantallen verijst. Als er interesse is om VR brillen met logo in te kopen neem dan contact op met onze klanten service.

Ook is het in onze groothandel mogelijk om een partij virtual reality brillen via de boot te laten verzonden. Hierdoor kunnen de kosten enorm gedrukt worden, maar de zending duurt wel 4 tot 6 weken in plaats van 5 tot 10 werkdagen. Ook dit is enkel bij grotere aantallen mogelijk.

VR brillen van VR Box, Black Box, VR Case, kartonnen Virtual reality brillen, virtual reality brillen met en zonder bluetooth controller, ofwel voor ieder wat wils.

Wacht dus niet langer en neem een kijkje door ons aanbod van virtual reality brillen en maak jouw winkel assortiment compleet met de laatste nieuwe hit de virtual reality bril. Je kunt makkelijk online bestellen en afrekenen in onze groothandel ook als je nog geen account hebt.

Mocht je er niet uit komen en wil je graag virtual reality brillen inkopen in onze groothandel, neem dan contact op via info@cahecglobal.com

 

Showing all 8 results