Houders en standaarden

Hier tref je alle groothandel telefoonhouders aan wat wij aanbieden in onze groothandel. Van simpele telefoonhouders, tot telefoonhouders met een ingebouwde FM transmitter, bij onze groothandel kun je terecht voor diverse telefoonhouders.

Denk hierbij aan telefoonhouders zoals selfie sticks, telefoonhouders voor in de auto, telefoonhouders voor op de fiets of motor, of gewoon een houder voor je smart watch om op het bureau neer te zetten, in onze groothandel kun je het allemaal inkopen!

Bij Cahec Global tref je groothandel telefoonhouders aan van eigen import, A merken en B merken. De telefoonhouders die wij verkopen van eigen import komen rechtstreeks bij de fabriek in Azië vandaan en zijn daarom extra voordelig geprijsd.

Doordat wij de telefoonhouders in onze groothandel direct bij de fabrikant inkopen kunnen wij niet allen voor top prijzen zorgen maar ook de kwaliteit hoog houden. De houders in onze groothandel die van A en B merken zijn komen voort uit partijhandel.

De houders worden in grote getallen goedkoop opgekocht en vervolgens weer in kleinere aantallen aangeboden. De merk telefoonhouders in onze groothandel zijn in de meeste gevallen in beperkte oplage beschikbaar behalve als het één van de merken is die Cahec Global distribueert.