Speakers

Zoek jij groothandel draadloze speakers? Dan ben je bij Cahec Global aan het juiste adres. Wij bieden diverse draadloze speakers aan in onze groothandel in diverse prijsklasse. Je kunt in onze groothandel speakers inkopen van A merken, B merken en eigen import.

Elk van de speakers met een fantastische prijs-kwaliteit verhouding en leuke innovatieve designs. Alle speakers die je inkoopt in onze groothandel zijn voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie zodat je als verkoper achter je product kunt staan.

De speakers van de A en B merken die wij aanbieden in onze groothandel zijn in beperkte oplage leverbaar. Als hier interesse in is ben er dan snel bij want op is op. De speakers van eigen import kunnen wij ongelimiteerd leveren.

Wij kopen de speakers van eigen import rechtstreeks in bij de fabriek en kunnen hierdoor goede geluidskwaliteit garanderen en tegelijk topprijzen afdingen. Ook is het in veel gevallen mogelijk om de speakers met een eigen logo te laten bedrukken of zelfs te voorzien van een zelf ontworpen verpakking.

Dus sta jij op het punt om enkele draadloze speakers toe te voegen aan jouw assortiment? Bekijk dan direct onze groothandel draadloze speakers en maak jou assortiment compleet.

Als er vragen zijn over de draadloze speakers uit onze groothandel neem dan contact op met onze klantenservice via info@cahecglobal.com

Showing 1–12 of 13 results