Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wilt u een leuke promotiecampagne voeren met producten waar uw logo of een persoonlijke boodschap op staat? Bent u van plan om een product met uw logo te geven aan al uw bestaande of nieuwe klanten? Dan is Cahec Global de partner die u zoekt!

In onze groothandel kunt u niet alleen producten inkopen, ook kunt u veel van onze producten laten omtoveren tot relatiegeschenken en deze inzetten voor uw marketingcampagnes.

Bij Cahec Global kunnen wij vrijwel alle producten die wij verkopen in onze groothandel laten bedrukken met uw logo of persoonlijke reclameboodschap. Bij metalen producten is het in enkele gevallen ook mogelijk om deze te laten graveren.

In onze groothandel heeft u dus een ruime keuze aan relatiegeschenken en promotieartikelen voor uw marketingcampagnes. Niet alleen hebben wij een groot aanbod aan producten die erg geschikt zijn om in te zetten als relatiegeschenk, ook zijn het producten die eruit springen!

De producten uit onze groothandel zijn niet de traditionele producten waar u aan denkt bij een relatiegeschenk. Als u bij Cahec Global een product inkoopt als relatiegeschenk, dan komt u met iets beters uit de bus dan een suf pennetje, een agenda of kalender waar we er al duizenden van hebben gezien.

Het hele doel van een promotieproduct of relatiegeschenk is dat het eruit springt en veelvuldig wordt gebruikt door de klant. Bij voorkeur deelt de klant het product ook regelmatig met zijn vrienden of is het iets wat hij aan veel mensen laat zien omdat het spraakmakend of handig is.

Op die manier haalt u het optimale effect uit uw relatiegeschenken en zal uw logo of marketingboodschap het meest onder de aandacht komen. Klik op deze link en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de kosten voor relatiegeschenken?

Als u een product uit onze groothandel wilt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel, dan zitten hier extra kosten aan verboden om het product te laten bedrukken met uw logo of reclameboodschap. Bij Cahec Global rekenen wij €0,75 per product voor het drukken van een kleur logo en €0,50 per product voor het drukken van een zwart/wit logo.

Verder rekenen wij GEEN instelkosten (Dit is doorgaans €50 bij andere bedrijven), hierdoor wordt het bij ons niet duurder als u telkens een andere boodschap of een ander logo op de producten wilt laten bedrukken. De minimale afname voor een logo bedrukking is doorgaans 50 stuks. Bij duurdere producten kan hier een uitzondering voor gemaakt worden.

Gaat u een grote relatiegeschenk campagne voeren en heeft u 1000 stuks of meer nodig dan is de bedrukking geheel gratis! Klik op deze link en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom relatiegeschenken inkopen bij Cahec Global?

  • Wij hebben zeer unieke producten die u kunt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel
  • De inkoopkosten van de relatiegeschenken zijn stukken lager dan bij andere relatiegeschenkbedrijven
  • Geen installatie kosten voor het bedrukken van uw logo of reclameboodschap
  • Gratis logo bedrukking vanaf 1000 stuks
  • Lage kosten voor het drukwerk
  • Wij zijn proactief en denken met u mee
  • Wij kunnen u ook helpen aan goedkoop designwerk (€25 per tekst of logo design)
  • Levering met logo in 10 tot 15 werkdagen
  • Digitaal sample van elke bestelling met bedrukking
  • 7 dagen per week support

Klik op deze link en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cahec Global als groothandel voor relatiegeschenkbedrijven

Heeft u een bedrijf in relatiegeschenken en zoekt u een betrouwbare groothandel? Een groothandel met een ruim aanbod, lage drukwerkkosten en geen instelkosten voor de logo’s? Dan is Cahec Global de groothandel die u zoekt.

Wij helpen verschillende relatiegeschenkenbedrijven bij de aanvoer van hun gadgets en telefoon accessoires met logo bedrukking. Wij specialiseren ons niet in de gebruikelijke relatiegeschenken als pennen, sleutelhangers, agenda’s, etc.

Bij ons kunt u terecht voor meer unieke en exclusievere relatiegeschenken zoals powerbanks, iTags, bluetooth speakers, fish eye clips, smartwatches en meer! Zo heeft u een manier om zich te onderscheiden tussen al die andere relatiegeschenk bedrijven.

Wij hebben overigens niet alleen een ruim aanbod aan leuke en unieke relatiegeschenken, ook zijn onze inkoopprijzen in veel gevallen stukken aantrekkelijker dan u gewend zult zijn van uw huidige leveranciers in relatiegeschenken en promotieproducten.

Als u meerdere producten wilt laten bedrukken of van plan bent om hetzelfde product regelmatig af te nemen dan komt u in aanmerking voor een extra korting.  Klik op deze link en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.